született feleségek

Amilyen kívül, olyan belül is, avagy lássuk a született feleségek ajtaját

Nem egy felmérés született arról, miért volt olyan közkedvelt a Született feleségek című sorozat.

Nem csupán a főszereplők mindenki által áhított élete volt az, ami minden pillanatban belopta magát a nézők szívébe, nem csak a karakterek sokszínűsége, de az egység, melyet a Lila Akác köz mutatott, szintén hozzájárult a sorozat népszerűségéhez.

Amerikában nem véletlenül nőtt az ajtók iránti kereslet és számtalan esetben nevezték meg a sorozat sztárjait, hogy ők bizony Bree Hodge Lila Akác béli ajtaját óhajtják sajátnak.

A választás azonban nem a sorozatbéli karakternek szólt, sokkal inkább az összhangnak, amibe oly sokan beleszerettek.

Hiszen a sorozat megálmodásakor elsődleges szempont volt, hogy mind az ajtók, mind a ruházat, a kert, de még a frizura is összhangban legyen.

De mi a helyzet velünk, a Lila Akácon túl?

Hogyan válasszunk ajtót, ami egységes, ami jól mutat, ami bírja, ha bevágják, nem egyszer, inkább sokszor, hogyan találunk rá álmaink ajtajára?

A válasz nem egyszerű, épp ezért segítünk.

Minden egyes átalakításkor van egy elképzelés, amit szeretnénk, ha valósággá válna. Ilyenkor falakat helyezünk be, vagy át, festünk, mázolunk és ha már itt tartunk, ajtókat álmodunk meg.

Mielőtt tervezel, nem árt alaposan szétnézni a kínálat között. Ma már van lehetőség arra, hogy az ajtókat személyre szabjuk, ezt biztosítja számunkra a PORTA DOORS, https://centrocasa.hu/category/ajtok/portadoors/  ahol nem csak minőségi alapanyagokra ügyelnek, de a megrendelő egyedi igényeit is szem előtt tartják.

A VERTE https://centrocasa.hu/verte-2/ cégcsoport szintén híres a kivitelezésben nyújtott megoldásaikról és a mindent átható ötleteiről, hiszen ajtóik kínálatában megtalálható az összecsukható, vagy tolóajtó, és választhatunk fóliázott, vagy festett kivitelt is.

Aki pedig a luxus felé hajlik, annak sem kell messzire mennie, hiszen a GHIZZI&BENATTI https://centrocasa.hu/ghizzi-benatti/ ajtajai már a műalkotások, melyeket az olasz cég egyfajta üzenettel látott el, hirdetve a büszkeséget, akaratot és kitartást. A nagy megrendelés ellenére is fenntartja a termékek kézműves gyártását, egyedi, összetéveszthetetlen dizájnjával, a részletes, apró kidolgozásokkal megváltoztatták az ajtó fogalmát, és tudjuk, ez több, sokkal több annál.

A PORTA NOVA https://centrocasa.hu/category/ajtok/porta-nova/ ajtói is igyekeztek megszerezni a biztonsági bejárati ajtók előkelő helyét, sikerrel. Akár lakásba, akár magasabb védelmet igénylő helyiségbe szánt ajtókról beszélünk, a cég számos lehetőséget biztosít mind színben, méretben. Itt már lehetőség van kétszárnyú ajtót kérni, vagy akár oldalt-vagy felülvilágítással. Mind méretben, mind elképzelésben teljesen igazodnak a megrendelők igényeihez, túlszárnyalva minden lehetőséget.

 

Ma már valóban számtalan lehetőség adódik, hogy mi is úgy érezzük magunkat az otthonainkban, mint még soha. Nem csak biztonságban, de minőséggel körbe véve. Annak ellenére, hogy tudjuk, ajtót nem egy-két évre vásárolunk, az ár-értéktől sem kell tartanunk. Hiszen az ajtók mindegyike magas minőségű, hosszú élettartammal bíró, exkluzív kivitelezésű termékek.

 

Teljes ajtó kínálatunk >>>