tolható térelválasztó

Tolható és csuklós üveg térelválasztó rendszerek

Egyre népszerűbb elemei a belsőépítészetnek az üveg és/vagy alumínium tolható térelválasztó ajtók.

Munkahelyi környezetbe (irodákba, várókba, tárgyalókba) éppúgy ideális lehet, mint magánlakásokba a konyha, nappali, étkező helyiségek elválasztásához. Feladata, hogy egybenyíló terekben használati funkciók szerint válasszon le meghatározott részeket, zónákat.

Garzonoknál, kisebb helyiségek esetében különösen sarkalatos kérdés jól kihasználni a teret. Számtalan trükk létezik, amivel egész egyszerűen létrehozhatunk egy kis optikai csalást és nagyobbá, tágasabbá tehetjük a szobát, lakást. A fény lesz a kulcsszó hozzá. Tükrök, fényes felületek, világos falak és bútorok, üveg térelválasztó tolóajtók. Mi az utóbbiban tudunk segíteni.

Az üvegpanelek, kazettás üvegfelületek használata újra hódít a lakberendezésben. Habár költségesebb megoldás a tér felosztására, legfőbb előnye a fényáteresztő tulajdonsága. Tehát nem csak esztétikus, hanem funkcionális is. Optikailag megnövelik a helyiséget, szellősebbnek, átláthatóbbnak láttatják. Különböző modellek, üvegtípusok megválasztásával pedig a betekintés mértéke is megválaszható.

Egyszerű, szimmetrikus, letisztult, modern tolható térelválasztó rendszerek

Mi az olasz Bertolotto vállalat rejtett sínes tolható térelválasztó ajtói, csuklós térelválasztó ajtói, bejárható walk-in gardrób tolóajtószerkezetei mellé tettük le a voksunkat. Termékeinek egyszerű és letisztult megjelenése harmonizál minden típusú berendezéssel.

tolható térelválasztó

Bertolotto PLANA SYSTEM UNIK / Mennyezeti sín, tolóajtók, Antracite alumínium szerkezet, fehér lenszövet hatású üveg, Slide tolókar.

 

A Plana kollekció térelválasztó elemeinek dinamikus variálhatósága nagyszerű lehetőséget nyújt a tervezők és belsőépítészek számára, hogy kreatív módon rendezzék a kortárs tereket. A fény akadálytalan áramlása mellett a teret többféle módon lehet osztani vagy egyesíteni.

tolható térelválasztó

Berrtolotto Plana system rejtett sín, UNIK tolóajtó Antracite alumínium szerkezet, DAKOTA Trasparente Extrachiaro üveg, integrált kilincs

csuklós térelválasztó

Bertolotto BOND UNIK csuklós ajtó

tolható térelválasztó

Bertolotto PLANA CRYSTAL Bi: A walk-in gardróbszekrények tökéletes elválasztóeleme. Jobbra: ROLLING EASY tolóajtók

 

Üzletünkben számos Bertolotto ajtó mellett egy MINI TALL glass síkban záródó üvegajtó is megtekinthető, bronz színben.

tolható térelválasztó

Bertolotto MINI TALL GLASS SÍKBAN ZÁRÓDÓ AJTÓ / Bronz felületű alumínium szerkezet, Bronze Trasparente üveg

 

Rendelje meg tőlünk az üveg tolóajtókat, térelválasztó elemeket a legjobb áron! Számtalan üveg és alumínium szín lehetőségével (színezett/festett üveg opciójával) is.

Üzletünk: Centro Casa Bemutatóterem – 1121 Budapest, Törökbálinti út 15.