Hörmann termékek

Miért választottuk mi is a Hörmann-csoport termékeit?

A Hörmann név az innováció és a minőség garanciája, több mint 80 éves múlttal a háta mögött Európában piacvezető szerepet tölt be.

A termékpaletta magába foglalja a jól ismert klasszikus redőny-, harmonika-, tűzgátló- és gyorskapukat, garázskapukat, kapumeghajtásokat és vezérléseket, valamint a tűz- és füstgátló nyílászárókat, de az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően ma már választhatunk bejárati- és beltéri ajtókat is a Hörmann cég kínálatából.

A következő szempontok miatt gondoltuk úgy, hogy a Hörmann termékskálája képes kiszolgálni vevőink igényeit:

  1. A Hörmann beltéri ajtók legfőbb jellemzői, a magas szintű gyártási minőség, sokoldalú kialakítási lehetőség, precizitás, megbízhatóság, gazdag színválaszték, kedvező ár-érték arány.
  2. Beltéri ajtói kérhetőek falcolt vagy falcolatlan változatban, azaz látható vagy rejtett pántozással. Kínálatában megtalálhatóak a közkedvelt fehér festett, a valódi fafurnér ajtók, a felületet illetően az ultra matt, vagy épp a magas fényű, újdonságként a lenvászon struktúrájú és az üvegajtók.

Számos lehetőséget kínál a design területén úgy, mint a belesajtolt hornyok, belemart fugák, a nemesacél jellegű felhelyezett vagy épp besüllyesztett rátétek, ez a sok apró részlet, ami egyedivé, stílusossá teszi az ajtót.

  1. Tolóajtói kérhetőek egyszárnyú vagy kétszárnyú változatban, amely lehet falban vagy fal előtt futó. A Hörmann-nál az alapkivitel részeként adott kefetömítés és a befutóprofilban levő tömítés védenek a zajokkal és a huzattal szemben. Kívánság szerint a tolóajtók zárral is elláthatóak.
  2. Ház- és bejárati ajtóik magas minőségű termékek, jó hőszigetelési értékekkel, megbízható biztonsági felszereltséggel, széles szín,- és motívum választékkal rendelkeznek, rendelhetőek hozzá oldal és felülvilágító panelek.
  3. A Hörmann a garázskapuk mellett kínál úgynevezett garázs-mellékajtókat is. Szinte minden kapumotívumhoz kapható azonos megjelenésű mellékajtó is, ezáltal a kapu és az ajtó harmonikus egységet alkotnak. A mellékajtók nagyon praktikusak, nem szükséges az egész garázskaput kinyitni, ha valamit csak gyorsan ki akarunk hozni a garázsból, vagy ha valami épp elzárja az utat a kapu felé. Funkcionális ajtó kínálatában pedig megtalálható a biztonsági ajtó a pincéhez vagy a garázsbehajtóhoz, tűzgátló ajtó a kazánházhoz, többcélú ajtó a hobbi helyiséghez.
  4. Végezetül pedig egyedülálló módon a Hörmann-nál elérhető a beltéri ajtószárnyakhoz is meghajtás, a garázskapu és az udvarikapu-meghajtáson túl. Segítségével könnyen kialakíthatóvá válik az idősbarát lakás és a munkahelyek akadálymentesítése. Napjainkra fontos szemponttá vált a higiénikus ajtóműködtetés is; a meghajtás egy érintésmentes kapcsolóval kombinálva megbízható védelmet nyújt a kórokozókkal és baktériumokkal szemben, ami ideális lehet az orvosi rendelőkben, illetve irodaházak mosdóhelyiségeinél.

Válassza Ön is azt a gyártót, ahol a minőség, a funkcionalitás, a design, a kényelem és a megbízhatóság összhangban van egymással!