bejárati ajtók

Hang és hőszigetelés, avagy stresszmentesített életet mindenkinek

Nem kell ahhoz kutatásokat végeznünk, hogy rájöjjünk, általában a napunk fele bosszankodásból áll. Amikor bosszant a szomszéd, a munkahely, a család, vagy épp a barátok, munkatársak tesznek valami olyat, amin aztán egész nap kattoghatunk anélkül, hogy a megoldást kutatnánk. Elég csak a mindennapjainkat górcső alá venni, és megnézni, mennyi olyan apróság van, ami megkeseríti a mindennapjainkat, pedig tehetnénk ellene. Itt van többek között a bejárati ajtók esete.

Haragszunk a szomszédra, a lifttel közlekedőkre, és eszünkbe sem jut, hogy talán mi magunk is tehetnénk ellene.

Ismerősek az alábbi mondatok valamelyike?

  • Olyan, mintha a folyosón laknánk. Mindent hallunk, és mint megtudtam, minket is tisztán hallanak.
  • Elegem van abból, hogy télen a lépcsőházat is mi fűtjük.
  • Ha a szomszéd húst süt, az olaj szaga nem csak a folyosón, de a mi lakásunkban is terjed, amit aztán a saját ruhánkon is érzünk, akár napokig is.
  • A folyosói élet beköszönt az otthonunkba. Mindent hallunk, mindenről tudunk.
  • Fel kell hangosítani a televíziót, ha valaki a liftet használja, mert máskülönben semmi nem hallunk a filmből.
  • Kevés annál rosszabb van, mint arra felébredni, hogy a szomszéd a tűsarkú cipőjében éppen hazatér. Onnantól kezdve lőttek a nyugodt alvásnak.
  • Volt egy láncdohányos, nem is a mi emeletünkön lakott, de a folyosóra szellőztette a lakást, hozzánk meg csukott ajtón keresztül is bejött a füst.

 

És persze akkor még nem beszéltünk a huzatról, a téli hidegről, és megannyi olyan apró dologról, ami valóban képes megkeseríteni a mi és családunk mindennapjait. Pedig a megoldás egyszerűbb, mint hinnénk. Ajtót kell cserélnünk, ha tehetjük, mihamarabb.

 

Lehetőleg olyan ajtót válasszunk, legyen az bejárati, vagy beltéri ajtó, amelyek az adott helyiség funkcióinak megfelel. Épp ezért szoktunk kitérni arra, melyik helység ajtaját keresi a vásárló, mert annak megfelelően ajánlunk akár egész bútorcsaládot is. Hiszen lássuk be, egészen más ajtó lehet szükséges a hálószobába, mint a konyhába, hiszen a funkció más.

Különösen fontos megemlítenünk, hogy az egység és harmónia különösen fontos, ha ajtót választunk. Épp ezért ne kapkodjunk, megfontoltan keressünk, kérdezzünk, ha kell legyen több email váltás, vagy telefonbeszélgetés a forgalmazóval, hogy a vásárlás után évekig, évtizedekig jó érzéssel és biztonsággal használjuk a megvásárolt ajtókat.

Bejárati ajtók kínálata >>>