biztonságos bejárati ajtó

Porta Nova, biztonságos bejárati ajtó mindenekfelett

Ki ne álmodna arról, hogy se a luxusról, se a biztonságról ne kelljen lemondania, ha a bejárati ajtót tervezi. Az érzés, az igény érthető. Nem véletlenül tettük le a voksunkat a Porta Nova biztonságos bejárati ajtó mellett, hiszen nem csak álomszép és igényes kivitelezéssel büszkélkedhetnek, de biztonság tekintetében is a világelsők egyike.

Nem véletlen, hiszen az acél ajtóktól kezdve az ébenfa és tik és ében fa ötvözete, vagy a törhetetlen üveg is megtalálható a repertoárban. A Görögországban tervezett és gyártott ajtók szerte a világon teret hódítanak. Nem véletlenül.

Céljuk az egyediség, a monumentalizmus, a figyelemfelkeltés, és az üzenet: Hozzunk létre valamit, ami több, mint egy biztonsági ajtó.

Épp ezért minden ajtajuk megfelel ennek a hitvallásnak. A Porta Nova modelljei között megtalálhatjuk a teljesen tükrös kivitelezést, a páncélozott biztonsági ajtót, melyet akár a legkülönfélébb fa ötvözetek tehetnek igazán különlegessé.

A minőség és a biztonság pedig kéz a kézben járnak.

A vásárlóknak minden esetben tisztában kell lennie azzal, hogy csak olyan biztonsági ajtót érdemes választani, amelyek betörésállóságát hivatalos nemzetközi testületek és intézetek tanúsítottak. A betörésállóságot különféle csoportokba sorolják, ezekről minden esetben érdemes a tanúsítványt elkérnünk, hogy tudjuk, olyan ajtót választunk, melyek megfelelnek a biztonsági kritériumoknak. A tanúsítvány azt igazolja, hogy a termék szigorú tesztelési folyamatokon ment keresztül, folyamatosan ellenőrizve az ajtók minőségét, egészen a gyártási folyamatot. Ez az egyetlen, amely 100% -os védelmet nyújt számunkra.

Görög ajtó, olasz zárakkal

A Porta Nova mindenre aprólékos gonddal ügyel, így csak és kizárólag Mottura zárakkal ellátott ajtókat gyártanak. Az olasz Mottura Serrature di Sicurezza vezető vállalat biztonsági ajtók számára készít ultra biztonságos zárakat.

Megannyi lehetőség közül a folyamatos technológia és innováció jellemzi a vállalatot, melynek egyetlen fő célkitűzése, hogy feltörhetetlen zárakat alkossanak, növelve a használói élményt, a könnyedséget és a biztonság érzését.

A technológia, az innováció és a minőség a legfontosabb alapelvek, amelyekre a vállalat a gyártási folyamatait alapozza, annak érdekében, hogy a legmegbízhatóbb termékeket tudja a vásárlók számára megalkotni.