fehér ajtók

A fehér ajtók népszerűsége töretlen. Mutatjuk, hogy miért.

A fehér még mindig a tisztaság színe. Épp ezért nagyon sokan a fehér ajtók mellett döntenek, mert színükkel tágítják a teret, és harmonikus megjelenést biztosítanak mind az irodákban, mind pedig az otthonok számára.

A fehér ajtó azonban milliónyi variációban létezik, elmúlt már a snassz, divatjamúlt ajtók kora. Megszűnt a korábbi „panel fehér” kivitel is, így aztán a hófehértől a csontfehéren át milliónyi színben kaphatók, a lényeg azonban ugyanaz, fehérek.

Fehér ajtók és opálüveg? Ugyan miért ne?

Ma már nem csak teli ajtókat kaphatunk, hanem üveggel, egyéb fém vagy fa intarziákkal berakott mart, vagy sima felületűeket is bőven találunk. A legfontosabb azonban, amit tudni érdemes róluk, hogy ezek már olyan felületkezelt festékanyagot tartalmaznak, melyek az idővel sem sárgulnak. Nem lesz szükség újra festésre, mert hosszú éveken keresztül ugyanazt a magas minőséget biztosítják számunkra.

Ma már talán nem is a szín a legfontosabb

Évekkel ezelőtt egy ajtót zárni és nyitni lehetett, ma azonban a variációk száma végtelen. Lehet tolóajtót, mennyezetig érő ajtót, vagy épp kiforgatható ajtót is találni. Ezek mindegyike exkluzív kivitelezésű, prémium minőséggel bíró ajtószerkezetek, melyek közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt, természetesen fehérben is.

fehér ajtók

Hiszen a fehér szín minden burkolat mellett jól mutat.

Mint ahogyan a falfestékek vagy fürdőszobai burkolatok között is végtelen szín és anyag minőség létezik, és választunk, ha tehetjük. Ugyanezt már óvatosabban kell megtennünk az ajtók színének megválasztásakor. Ez ugyanis az a darab lesz a lakásban, amely állandó. Így amikor egy ismételt lakásfelújításba, vagy festésben gondolkodunk, ha nem fehér ajtót választottunk korábban, könnyen gondban lehetünk, hiszen ez a szín lesz a lakás meghatározó színe.

Ha azonban előre látóan gondolkodtunk és a fehér ajtók valamelyikét választottuk, a falburkolat színe minden esetben harmonizálni fog az ajtóéval, kiemelve, támogatva egymást a megjelenésben.